ПоддержатьУкраїнська

Російське керівництво не планує реінтегрувати "ЛДНР" в Україну – політик

StopCor
StopCor

StopCor

Російське керівництво не планує реінтегрувати 'ЛДНР' в Україну – політик

Керівники Росії не планують реінтегрувати "ЛДНР" в Україну. А все тому, що Москву влаштовує ситуація, яка склалась на Донбасі.

Таку думку висловив російський політик, президент Загальноросійського громадського руху "Союз Правих Сил" Леонід Гозман.

"Якби російське керівництво хотіло миру, то його можна було б встановити досить легко, знявши всі проблеми, які виникли в результаті такого тривалого військового протистояння. Виникає враження, що Москві це не дуже треба", – пояснив Гозман.

Він додав, що Росія охоче лишається учасником "мінської епопеї", адже це її ні до чого не зобов'язує. Політик пояснив, що Росія намагається удавати, що відстоює позицію миру, а така ситуація її ні до чого не зобов'язує. Москва постійно повторює, що вона не виступає стороною конфлікту. Але саме цікаве те, що за переговорними столами немає представників "ЛДНР".

"Росія є, але стороною конфлікту вона не є", – підсумував Гозман.

Раніше повідомлялось, яка ситуація склалась у зоні проведення АТО станом на 22 лютого 2017 року.

Нагадаємо, Російська Федерація більше не буде намагатись організувати диверсійні операції, які спрямовані на захоплення територій в Одеській, Харківській або інших областях України. Для таких дій час вже минув безповоротно. Таку думку висловила колишній радник президента РФ Андрій Ілларіонов.

Другие новости