ПоддержатьУкраїнська

Доларовий мультимільйонер з Дніпра став безхатьком

StopCor
StopCor

StopCor

Доларовий мультимільйонер з Дніпра став безхатьком

У Дніпрі одіозний екссекретар міської ради та його батько поклали до кишень майже пів мільярда гривень за невиконані й неякісні роботи та всіляко уникають спілкування з журналістами. Тож де ховається родина Мішалових? Розслідувала Марія Гураль.

https://www.youtube.com/watch?v=hDSQyibNh4k

На сесії міськради пан В'ячеслав не з'являється. Він прогуляв 12 з 13 сесій. Його телефон наразі вимкнений. Попри це депутат не втомлюється знімати й викладати у соцмережі власні відеоблоги.

Остання публікація датується 5 листопада цього року. У блогах пан Мішалов розповідає про корупцію у місті та схеми дерибану. Одне відео він присвятив реконструкції скверу «Прибережний». Це той самий, який зафіксували на відео журналісти «СтопКору». Та ось жодного слова про компанію свого батька в цій історії він не згадує.

Знайти неможливо й Мішалова-старшого. Стопкорівці намагалися відшукати його через общину, в якій він перебуває. Та чи вийшов він на зв'язок – ми й до сьогодні не знаємо.

 Донедавна Дмитро Мішалов входив до сотні найбагатших людей України

Де він проживає – також невідомо. Згідно з реєстром нерухомого майна, він взагалі безхатько. І це, погодьтеся, трохи дивно для бізнесмена, який ще донедавна перебував у сотні найбагатших людей України зі статками у 170 мільйонів доларів.

Другие новости