ПоддержатьУкраїнська

Єгипет покриє витрати, якщо український турист захворіє на Covid-19, – Мінтуризму Єгипту

StopCor
StopCor

StopCor

Єгипет покриє витрати, якщо український турист захворіє на Covid-19, – Мінтуризму Єгипту

У разі, якщо українські відпочивальники захворіють на коронавірусну інфекцію, перебуваючи в Єгипті, про них піклуватиметься персонал готелю упродовж терміну ізоляції. Про це 16 липня в коментарі "СтопКору" сказав Міністр туризму Єгипту Халед Аль-Анані.

 Міністр туризму Єгипту Халед Аль-Анані Фото: СтопКор

За його словами, вже відсьогодні Єгипет запрошує українських туристів безпечно відвідати курорти без подальшої обсервації та обов’язкової здачі тесту на коронавірус.

«З 16 липня тест на коронавірус необов’язковий. Туристи підписуватимуть декларацію про відсутність Covid-19.  При прибутті мірятимуть температуру. Якщо симптоми проявляться, людину відправлять до готелю, де зроблять тест. Ми маємо лікаря у готелі та робимо щоденні заходи проти розповсюдження захворювання. До цього моменту усі туристи, що у нас були, повернулись без симптомів коронавірусної інфекції», — зазначив Халед Аль-Анані.

За словами міністра, якщо український турист захворіє, адміністрація готелю буде піклуватися про нього. Його ізолюють у готелі, покриваючи усі витрати за проживання. Якщо ж стан буде погіршуватись, хворого переведуть до лікарні, де лікування буде безкоштовним.

 Пресконференція з міністром туризму Єгипту Фото: СтопКор»

Про це також повідомили 16 липня в ТПП України, де відбулась зустріч Міністра туризму Єгипту з представниками туристичної галузі України. Представники обмінялися інформацією щодо можливостей відпочинку і культурного туризму, які Єгипет може надати громадянам України у період глобальної коронакризи, мінімізуючи при цьому загрози здоров’ю туристів.

Нагадаємо, за рішенням Кабінету Міністрів українцям дозволили не йти на самоізоляцію після подорожі до Єгипту. Українці після прибуття з Єгипту тепер не повинні здавати тест на коронавірус або проходити 14-денну самоізоляцію.

Другие новости