ПоддержатьУкраїнська

Екснардепа Скосаря залишили під домашнім арештом

StopCor
StopCor

StopCor

Екснардепа Скосаря залишили під домашнім арештом

Шахрайство, погрози фізичною розправою та вбивство. Такий послужний список у колишнього народного депутата Скосаря. Сьогодні суд розглянув питання про зміну запобіжного заходу дня нього. У результаті — подовжили домашній арешт. Покарання Скосар відбуватиме за адресою реєстрації на вулиці Саксаганського у Києві. Про це повідомляють журналісти "СтопКору" за результатами засідання суду, яке проходило у закритому режимі.

Ілюстрація: СтопКор

"Засідання проходило у закритому режимі. Однак нам вдалося на виході з будівлі суду зустріти Скосаря, коли він сідав в авто. Відповідати на будь-які запитання журналістів він відмовився", — зазначає Артем Поліковський.

Скосар після засідання суду Фото: СтопКор

Раніше "СтопКор" повідомляв про імовірну спробу тиску на суд з боку високопосадовців з Вищої ради правосуддя. Ці посадовці прямо пов’язані зі Скосарем та давно прикривають його злочини.

Ім’я колишнього народного депутата від "Батьківщини" Ігоря Скосаря вперше прогриміло на всю Україну, коли він сам у прямому ефірі одного з телеканалів зізнався у купівлі місця у Раді за 6 млн доларів – це понад 60 кг "кешу". Ця сума увійшла до переліку п'яти найбільших хабарів в історії сучасної України.

Скосар у прямому ефірі заявив, що заплатив за крісло народного депутата 6 млн доларів Фото: СтопКор

Також Скосар відзначився у масштабних кредитних аферах. Він "кинув" щонайменше на 350 тисяч доларів кілька провідних українських банків. Там він брав позики і не повертав. У схемі фігурують підставні особи і факторингова компанія, а всі спроби розгляду справи у Голосіївському суді пан Ігор просто проігнорував.

За інсайдерською інформацією, екснардеп завинив гроші половині так званого столичного "бомонду", однак розраховуватись із боргами так само не квапиться. Замість того, щоб повертати гроші, він залякує фізичною розправою.

Як вдалося з’ясувати команді "СтопКору", 14 років тому Скосар вже був причетний до "мокрої" справи.

Тоді з його вини літня пара залишилася без майна, а коли подружжя звернулось до поліції, Скосар і його поплічник вирішили найняти кілера. У результаті чоловік загинув. Справу "зам’яли", нікого не покарали.

Другие новости