ПоддержатьУкраїнська

Фарбують бордюри та траву: "Слуг народу" готуються зустрічати у трускавецькому "Ріксосі"

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Фарбують бордюри та траву: 'Слуг народу' готуються зустрічати у трускавецькому 'Ріксосі'

У трускавецькому готелі "Ріксос Прикарпаття" готуються до виїзного засідання фракції "Слуга народу", куди має прибути президент Володимир Зеленський.

 Трускавець готується приймати ''Слуг народу'' Фото: gotruskavets.com

Наразі територію готелю та саму будівлю огладяють правоохоронці та працівники державної охорони. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Крім того працівники готелю нібито взялися фарбувати бордюри та навіть траву. Про це у своєму Телеграм-каналі написала журналістка Соня Кошкіна.

 Правоохоронці оглядають територію перед прибуттям ''Слуг народу'' Фото: Радіо Свобода

Згідно з програмою заходу, "слуги народу" прибувають до Трускавця 1 жовтня і перебуватимуть у місті до 3 жовтня.

Депутати проживатимуть у трьох кращих готелях міста – "Ріксос Прикарпаття", "Міротель" та "Лісова пісня".

Безпосередньо засідання відбуватимуться в готелі "Ріксос Прикарпаття", куди для депутатів буде організований трансфер. У конференц-залі готелю зараз зводять конструкцію, схожу на сцену.

Нагадаємо

  • 1-3 жовтня відбудеться партійний з’їзд слуг у Трускавці. Учасники заходу житимуть у найдорожчих готелях курорту.Народні депутати зупиняться у Rixos, «Міратель» та в «Лісовій пісні». У першому двомісний номер коштує від 4-х тисяч гривень. В інших — трохи дешевше.
  • Окрім виступів і обговоронь кадрових питать, буде й культурна програма. Ді-джей сет зіграє керівник фракції «Слуга народу» у парламенті Давид Арахамія, повідомив СтопКор.
  • Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков повідомив, що його поки не запросили на збори фракції «Слуга народу» в Трускавці, що заплановані на 1-3 жовтня.
  • Спікер парламенту повідомив, що не збирається йти у відставку. Якщо 226 народних депутатів проголосують за його відставку за офіційною процедурою, тоді й піде.
  • У Кабміні можливі ротації вже у першій половині жовтня. Ці питання обговорюватимуть на партійному з’їзді «Слуги народу» у Трускавці, заявив голова фракції Давид Арахамія.
  • У мережі Корнієнко випадково оприлюднив секретний документ із прізвищами та характеристиками окремих осіб, наближених до партії або до «Кварталу». Їх, припускають, можуть запропонувати на посади в Кабміні.

Другие новости