ПоддержатьУкраїнська

Філарет зробив термінове звернення до Зеленського: "Все у Ваших руках", – подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

Філарет зробив термінове звернення до Зеленського: 'Все у Ваших руках', – подробиці

Почесний патріарх УПЦ КП Філарет нагадав Зеленському про його першочергове завдання як новообраного президента України.

На думку почесного патріарха, головним завданням Володимира Зеленського на посаді президента буде "консолідація всіх проукраїнських і державних сил". Про це патріарх Філарет написав у своєму обліковому записі у "Фейсбуці".

Патріарх привітав Зеленського з перемогою у другому турі президентських виборів і наголосив, що його обрання – волевиявлення народу. Також Філарет додав, що в день інавгурації Господь покладе на Володимира Зеленського велику відповідальність з управління українським народом. Також Філарет нагадав коміку, що той дав обітницю "перед Богом і людьми" бути гарантом Конституції, захищати незалежність і суверенітет держави, піклуватися про український народ і захищати свою Вітчизну, а також підвищувати авторитет України на міжнародній арені.

Патріарх не забув згадати, що, стаючи президентом, Зеленський бере на себе зобов'язання поважати рішення українського народу, який обрав проєвропейський і євроатлантичний курс розвитку країни. Філарет ще раз підкреслив, що для успішного президентства Зеленському необхідно провести "консолідацію всіх проукраїнських і державних сил в ім'я кращого майбутнього України, кожної людини".

Також, патріарх пообіцяв допомогти політику-початківцю в його звершеннях на благо українського народу.

"І Церква, і я як Патріарх готові допомагати Вам в цьому", – пообіцяв Філарет.

Філарет зробив термінове звернення до Зеленського: ''Все у Ваших руках'', – подробиці

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе