ПоддержатьУкраїнська

Стало відомо, коли може зібратися "Нормандская четвірка" за участю Зеленського

StopCor
StopCor

StopCor

Стало відомо, коли може зібратися 'Нормандская четвірка' за участю Зеленського

Уже в червні Володимир Зеленський може бути присутнім на засіданні "Нормандської четвірки" за участю президентів Франції, Росії та канцлера Німеччини.

Про це заявив директор політичного департаменту Міністерства закордонних справ України Олексій Макєєв, передає "Діалог.UA".

Так, Макєєв зазначив, що про саміт домовлялася команда Петра Порошенка, і все було готово до того, що вже в червні він відбудеться, проте тепер ситуація змінилася. Макєєв запевнив, що команда Володимира Зеленського може не встигнути підготувати все для того, щоб зустріч відбулася.

Нагадаємо, в штабі Зеленського не повідомили ніякої інформації щодо зустрічі в "нормандському форматі". Макєєв запевнив, що зустріч заради зустрічі не буде проводиться, однак якщо Зеленський встигне підготувати конкретні пропозиції, то саміт може відбутися вже в червні, але в МЗС в це не вірять.

На початку квітня Володимир Путін підкреслив, що не збирається проводити засідання "Нормандської четвірки" для врегулювання військових дій на сході України.

Другие новости