ПоддержатьУкраїнська

Кандидат на голову Новопетрівської ОТГ Старенький влаштував прихований підкуп виборців

StopCor
StopCor

StopCor

Кандидат на голову Новопетрівської ОТГ Старенький влаштував прихований підкуп виборців

У Нових Петрівцях у Вишгородському районі Київської області влаштували масові гуляння у розпал пандемії. У селі відкрили нову зону відпочинку. Про це стало відомо активістам руху «За чесні вибори».

 У Нових Петрівцях проводять прихований підкуп виборців. Фото: СтопКор.

«Гостям свята роздавали солодку вату, попкорн, влаштували безкоштовну розважальну програму. Усе це — види прихованого підкупу виборців. Окрім того, на заході виникали натовпи і черги. І це у розпал пандемії, коли в Україні щодоби реєструють майже 4 тисячі хворих на добу. А в МОЗі прогнозують збільшення цієї кількості», — зазначають активісти руху «За чесні вибори».

 Гуляння влаштували у розпал пандемії. Фото: СтопКор.

Серед головних дійових осіб на заході були сільський голова Нових Петрівців Радіон Старенький. Той, з подачі якого суди забороняли проводити будь-які акції та мітинги біля сумнозвісного «Межигір'я» Януковича.

 Захід організували голова сільради Старенький та кандидат в депутати Буковський. Фото: СтопКор.

Компанію йому склав місцевий забудовник Буковський, який торік програв вибори до Верховної Ради.

Зазначимо, що чинний сільський голова Нових Петрівців Радіон Старенький на цьогорічних виборах висунув свою кандидатуру на посаду голови Новопетрівської ОТГ.

«Свято вдалося! Результатом моєї розмови з Новопетрівським сільським головою Радіоном Стареньким стало рішення побудувати у центрі Нових Петрівець дитячий майданчик. І ось сьогодні ми спільно з Радіоном Миколайовичем відкрили паркову зону для дітей. Територія дитинства тепер буде відкрита щодня для родинного відпочинку. Свято вдалося, а родзинкою свята стало відкриття і запуск фонтану та символічне випускання голубів в небо як символу миру та щасливого дитинства», — написав Роман Буковський на своїй сторінці у соцмережі.

Роман Буковський на місцевих виборах 2020 балотується від партії «Слуга народу» і є кандидатом в депутати до Київської облради.

Другие новости