ПоддержатьУкраїнська

Клімкін розповів, що не знав про спецоперацію СБУ з Бабченком

StopCor
StopCor

StopCor

Клімкін розповів, що не знав про спецоперацію СБУ з Бабченком

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін не знав про спецоперації СБУ з інсценуванням вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка. Про це він заявив у своєму Twitter, передає УНН.

"Мене запитують, чи знав я про спецоперацію з Бабченком, виступаючи позавчора в РБ ООН. Не знав, говорив щиро. І я дуже радий, що Аркадій живий. Як бачите, моя теза, що Росія дестабілізуватиме ситуацію у нас, у тому числі таким чином, більше ніж виправдана", – заявив Клімкін.

Нагадаємо, під час засідання Ради безпеки ООН 29 травня міністр Клімкін повідомив про загибель у Києві російського журналіста Аркадія Бабченка. Також він заявив, що Україна прийме допомогу в розслідуванні вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка "від міжнародної спільноти, яка заслуговує на довіру".

29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялось, що він після пострілів у спину помер у кареті "швидкої".

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України за фактом вбивства російського журналіста Аркадія Бабченко.

СК РФ також порушив справу щодо вбивства журналіста Бабченка у Києві. Російські слідчі заявили, що хочуть допомогти Україні в справі про вбивство Бабченка.

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий, і розповів деталі спецоперації із запобігання убивства.

Другие новости