ПоддержатьУкраїнська

Корупція у великому місті: громадські організації Дніпра об'єднались у боротьбі проти хабарників

StopCor
StopCor

StopCor

Корупція у великому місті: громадські організації Дніпра об'єднались у боротьбі проти хабарників

Чи реально викорінити хабарництво та домогтись дотримання законодавства і створення гідних умов для життя в регіоні, що останнім часом перетворився в епіцентр гучних корупційних скандалів? Представники громадських організацій Дніпра і Кривого Рогу об'єднали свої зусилля, підписавши меморандум про співпрацю. Детальніше про це – у репортажі Марії Гураль з місця події.

https://www.youtube.com/watch?v=Z-pG3B2wo0g

ГО «Вільна доля», ВГО «Спілка громадських організацій України «Народна рада», ГО «Об'єднання свідомих активістів» і відокремлений підрозділ громадської організації «Стоп корупції» об’єднались у прагненні подолати корупцію і завадити схемам пограбування громади Дніпра.

Ініціатором підписання меморандуму виступив Дніпровський відокремлений підрозділ «Стоп корупції», який вже став відомим у місті-мільйоннику завдяки гучним акціям протесту проти корупціонерів.

Підписанти меморандуму разом започаткували громадський рух «Дніпро без корупції».

 ''Ми стали магнітом, який притягнув вже цілу низку громадських активістів'', - координатор ''Стоп корупції'' Роман Бочкала

«Минув лише місяць, може півтора з того моменту, як ми відкрили цей підрозділ, вже зараз ми підписали меморандум з кількома поважними організаціями, які бажають співпраці з ГО "Стоп корупції" і знаєте, ми стали таким об'єднуючим фактором для цих громадських організацій, ми стали тією силою, тим магнітом, який наразі притягнув вже цілу низку громадських активістів. Це дасть нам змогу досягти разом кращого результату», – наголосив координатор проєкту «Стоп корупції» Роман Бочкала.

Другие новости