ПоддержатьУкраїнська

Лікарню, де Кличко перевірявся на коронавірус очолює кандидатка в депутати Київради від "Удару"

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

Лікарню, де Кличко перевірявся на коронавірус очолює кандидатка в депутати Київради від 'Удару'

21 січня Кличко повідомив, що отримав негативний тест на коронавірус. Примітно, що робив він його у столичній лікарні №4. Головним лікарем там є Тетяна Мостепан. Жінка у 2020 році балотувалася в Київраду від партії "УДАР".

 Мостепан Тетяна Володимирівна - фото Київська міська клінічна лікарня №4

Розпочнемо з того, що інтернет сьогодні підірвало відео, де добре було видно, як мер Києва Володимир Кличко сидів в одному з ресторанів столиці.

17 січня Кличко повідомив, що другий раз заразився COVID - 19. Він відмітив, що "вірус агресивний і поширюється швидко". "Будьте обережні, якщо ви спілкуєтеся з великою кількістю людей або відвідуєте громадські місця", - підкреслив мер.

Після цього, в мережу були злиті дані про результат тесту на COVID - 19 мера столиці і багатьох здивувало, як швидко Віталій Володимирович його зробив:

 Кличко здав тест на коронавірус

З часом стало відомо, що очолює лікарню КМКЛ №4, де Віталій Кличко робив тест,  Тетяна Мостепан, котра, як ми зазначали раніше, балотувалася в Київраду від партії "УДАР" в 2020 році.

Можливо саме це посприяло швидкої здачі ПЦР-тесту мера Києва.

За останніми даними, з початку пандемії на Україні заразилися коронавірусом 3,8 мільйона чоловік, померли майже 99 тисяч.

Нагадаємо, міський голова Києва Віталій Кличко вперше захворів на COVID-19 у жовтні 2020 року. Тоді він легко переніс хворобу.

Другие новости