ПоддержатьУкраїнська

Ляшко: "Влада повинна проводити політику економічного націоналізму"

StopCor
StopCor

StopCor

Ляшко: 'Влада повинна проводити політику економічного націоналізму'

Лідер парламентської фракції Радикальної партії Олег Ляшко виступив на трибуні ВР з вимогою до Кабміну змінити курс економічного розвитку, направивши його в більш націоналістичне річище. Є питання й щодо меморандуму з МВФ, стверджує він.

Ляшко: ''Влада повинна проводити політику економічного націоналізму''

Новину повідомляє "Преса України".

"Влада повинна проводити політику економічного націоналізму, мета якої створення робочих місць і забезпечення українців нормальними зарплатами. Всі міжнародні угоди, які не відповідають цій політиці, повинні бути переглянуті або розірвані. Наприклад, угода про зону вільної торгівлі. Квоти для постачання української продукції без мита, встановлені за цим договором, мізерні. Це не угода, а щілина, куди нашим виробникам не дадуть і ніс сунути", – підкреслив народний депутат.

Ляшко зазначив, що уряд не займається лобіюванням інтересів національних виробників на зовнішніх ринках.

"В обмін на черговий кредит МВФ уряд узяв на себе зобов'язання скасувати наш мораторій про вивезення з України лісу-кругляка. Інвестори йдуть в Україну, вкладають гроші, створюють нові робочі місця, а уряд хоче перекрити всі це і залишити українців без роботи й без лісу. Ще один договір – меморандум з МВФ. Уряд підписав його, щоб продати нашу рідну землю замість того, щоб продавати продукцію з цієї землі", – зауважив він.

Нагадаємо, українців, які перебувають на окупованій частині Донбасу, можна захистити. Але це тільки в тому випадку, коли будуть прийняті заходи на законодавчому рівні, дотримується думки депутат Верховної Ради Юрій Дерев'янко.

Другие новости