ПоддержатьУкраїнська

Міністерство Милованова сплатило 132 тисячі гривень скандальному Баграту Ахіджанову

StopCor
StopCor

StopCor

Міністерство Милованова сплатило 132 тисячі гривень скандальному Баграту Ахіджанову

Перезавантаження МінАПК чи багатоходівка зі звільненням посад для «своїх» людей? Міністр економічного розвитку Милованов публічно зізнався у використанні сірих схем кадрової чистки. В новоутвореному міністерстві звільнили понад половину керівного складу Мінекономрозвитку. Які «найцінніші» кадри тишком-нишком залишили у відомстві – дізналась Алла Легеза.

https://www.youtube.com/watch?v=TlrUO4tXsGw

Серед тих, хто зберіг хлібне крісло, є, наприклад, і мільйонер, екскерівник господарсько-фінансового департаменту МінАПК Баграт Ахіджанов, про якого «СтопКор» вже робив низку розслідувань.

Заступник міністра Мінекономрозвитку Тарас Висоцький особисто обіцяв журналістам, що ця особа в новому міністерстві не працюватиме.

«Фактично департамент фінансово-господарської діяльності МінАПК ліквідується. У новоствореному міністерстві є департамент фінансово-господарської діяльності, він перейшов з МЕРТу. Його очолює пані Бояркіна. У нас немає жодних претензій до неї», – заявляв головний аграрій країни.

 Головний аграрій країни запевняв: в оновленому міністерстві Баграт Ахіджанов не працюватиме

На початку січня Тимофій Милованов оголосив про завершення об'єднання двох міністерств, зазначивши, що дублюючі функції поєднали й багатьох скоротили. Але тільки на словах, адже два аналогічні департаменти й досі працюють, а пан Ахіджанов у старому кріслі отримує зарплату як міністр. Тільки за грудень йому офіційно нарахували 132 тисячі гривень.

Експерти вважають бурхливу активність міністра ширмою для продовження корупційних схем в АПК.

«Не відбуваються зміни, а відбувається перерозподіл потоків, на жаль», – резюмує кандидат політичних наук Ростислав Балабан.

Другие новости