ПоддержатьУкраїнська

Мінські домовленості себе віджили – Ляшко

StopCor
StopCor

StopCor

Мінські домовленості себе віджили – Ляшко

Лідер фракції "Радикальна партія" Олег Ляшко заявив, що Мінська угода себе віджила. Він вважає, що альтернативою Мінську є Будапештський формат переговорів. 

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

"Мінська угода себе віджила і не здатна досягнути головної мети – відновлення миру і територіальної цілісності України. Альтернатива Мінську – Будапештський формат переговорів за участю США, Британії, Китаю та ЄС. Усе інше – імітація процесу, плата за яку – життя українців", – йдеться в повідомленні.

Ляшко заявив, що відповідальні державні діячі не мають права перекладати не вирішені проблеми на наступні покоління українців. Він наголосив, що до відновлення миру й українського суверенітету на Донбасі не може бути жодних виборів.

Раніше повідомлялося, що віце-президент Сполучених Штатів Америки Майк Пенс, виступаючи на відкритті другого дня Мюнхенській конференції з безпеки, заявив, що Вашингтон продовжить вимагати від Росії виконувати свої зобов'язання за Мінськими домовленостями.

Нагадаємо, лідер фракції "Радикальна партія" Олег Ляшко привітав заяву Меркель, в якій вона визнала помилку в змушенні України до виборів на Донбасі без виконання безпекових умов.

Другие новости