ПоддержатьУкраїнська

У Миколаєві студент купив гранату, щоб налякати одногрупників

StopCor
StopCor

StopCor

У Миколаєві студент купив гранату, щоб налякати одногрупників

В п'ятницю, 17 лютого, до одного з технічних училищ Миколаєва прибула поліція. Причиною цього стало бажання одного з учнів похизуватися перед одногрупниками купленою у невідомого гранатою. 

Про це журналістам розповіли в прес-центрі ГУ НП в Миколаївській області.

Повідомлення про виявлений в одного зі студентів вибухонебезпечний предмет надійшло до поліції Корабельного району близько 10:00 від викладачів училища.

Прибувши за викликом, правоохоронці з'ясували, що 18-річний хлопець викупив гранату за 100 гривень у невідомого. Покупку було зроблено в районі одного з місцевих ринків. За словами студента, в нього не було дурних намірів – він просто хотів таким чином пожартувати з одногрупниками.

Фахівці вибухотехнічної служби встановили, що незаконно придбаний предмет – це навчальна граната "Ф-1", яку також часто називають "лимонкою". Поліція направила гранату на дослідження.

Слід відзначити, що правоохоронці провели з учнем технічного училища профілактичну бесіду про неприпустимість його поведінки та пояснили, як слід діяти в подібних випадках.

Нагадаємо, 12 лютого у Львові на вулиці Городецькій п'яний чоловік кинув гранату на подвір'я багатоповерхівки. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Другие новости