ПоддержатьУкраїнська

Мистецтво порожніх обіцянок: депутат Іщейкін не виконав попередню програму, але знову хоче до Ради

StopCor
StopCor

StopCor

Мистецтво порожніх обіцянок: депутат Іщейкін не виконав попередню програму, але знову хоче до Ради

Корупційні скандали та махінації, за участі місцевих можновладців, зробили Полтавщину одним з лідерів антирейтингу серед регіонів України. Чи чекати на зміни та нові обличчя? Від 148-го округу, прикриваючись красивими гаслами, вдруге на парламентські вибори йде Костянтин Іщейкін. Та що насправді він виконав зі своєї попередньої програми? – дізнавалась Наталія Дігтяр.

https://www.youtube.com/watch?v=3VW67JwLT2s

Серед пунктів – підтримка медичної реформи Уляни Супрун. Сам пан Іщейкін стверджує: медичну реформу у першому читанні не розділяв категорично, а у другому підтримував в частині «кошти за пацієнта» і «автономізація лікарняних закладів».

Але у цьому регіоні її втілення тільки ускладнило життя: «Оце їдемо до поста ДАІ одним автобусом, потом пересадка, потом проходим там місто, потом хвилин 45, припустимо, мама з маленькою дитиною взимку їде на перевірку в поліклініку», - розповідає місцева мешканка Людмила Андріївна.

А ще пан Іщейкін обіцяв підвищити кримінальну відповідальність за хабар. Але і це – було лише обіцянками.

 Скріншот

З’ясувалося, що кілька років на Полтавщині працювала потужна корупційна мережа на чолі із губернатором. Схему викрили слідчі НАБУ, а Президент Порошенко миттєво звільнив керівництво області. Але їхня справа, вочевидь, продовжує жити і без них.

Докладніше про політичний розклад на Полтавщині – у матеріалі: «Гра престолів» по-полтавськи: як місцеві олігархи намагаються прибрати до рук владу в регіоні

Другие новости