ПоддержатьУкраїнська

Нова математика: сімнадцять дорівнює тридцятьом? Або як кандидат Дануца намудрував з тиражем зовнішньої реклами в Кропивницькому

StopCor
StopCor

StopCor

Нова математика: сімнадцять дорівнює тридцятьом? Або як кандидат Дануца  намудрував з тиражем зовнішньої реклами в Кропивницькому

По всьому Кропивницькому майоріють сітілайти з політичною рекламою одного з кандидатів у народні депутати в окрузі №99 – Олександра Дануци. Як вказано на постерах, їхній тираж дорівнює кількості 17 штук, однак по місту таких більше 30-ти. Про це повідомив голова місцевого відокремленого підрозділу ГО “Стоп корупції” Віктор Дудін.

“За цим фактом я написав заяву в Кропивницький відділ поліції ГУ НП в Кіровоградській області з проханням здійснити перевірку щодо викладених фактів, у тому числі, за рахунок яких коштів було профінансовано друк всіх постерів із політичною рекламою кандидата в народні депутати”, – розповів Дудін.

Раніше ми повідомляли, що в Кропивницькому для місцевих мешканців кандидат в народні депутати у 99 виборчому окрузі, Олександр Дануца влаштував справжнє свято. Гучна музика, гречка з хлібом та 100 грам біленької в пластиковому стаканчику: такими застарілими методами скористався потенційний парламентар.

Нагадаємо, що в рамках громадської ініціативи "Стоп політичній корупції" команда правозахисників, журналістів та регіональних активістів займається моніторингом і висвітленням фактів порушень виборчого законодавства по всій Україні.

Читайте також: "Ми – не СБУ": у пропрезидентській партії не перевіряють потенційних мажоритарників".

Другие новости