ПоддержатьУкраїнська

МВС бере під контроль кримінальні провадження у справі Скосаря-Візгалова

StopCor
StopCor

StopCor

МВС бере під контроль кримінальні провадження у справі Скосаря-Візгалова

8 січня активісти ГО "Стоп корупції" були на прийомі у Міністерстві внутрішніх справ, де подали заяву про вчинення кримінального правопорушення щодо незаконного видобутку корисних копалин на Дніпропетровщині.

 Активісти на прийомі у старшого слідчого МВСФото: ''СтопКор''

Про це повідомив активіст організації Володимир Циганов.

"Нам вдалося поспілкуватися зі старшим слідчим поліції особливо важливих справ міністерства МВС Кариною Князевою та описати їй ситуацію, яка склалася на Любимівському кар’єрі. Нас запевнили, що МВС бере цю ситуацію під контроль", – розказав він.

 Фото: ''СтопКор''

Нагадаємо, що зовсім нещодавно активісти ГО "Стоп корупції" обійшли близько десяти інстанцій у Дніпрі та області, щоб донести до відома правоохоронців та суспільства інформацію про злочинну діяльність "солодкої парочки" – двох бізнесменів Ігоря Скосаря та Дмитра Візгалова.

Крім того, представники організації перевірили всі компанії та зареєстрували запити щодо ряду серйозних порушень у їхній діяльності. Зокрема, питання виникли щодо дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, дозволів на видобуток копалин державного рівня, дотримання вимог законодавства з охорони праці, отримання неправомірної вигоди посадовцями ГУ ДФС у Дніпропетровській області, незаконної приватизації державного майна та спричинення майнової шкоди у розмірі в понад 10 мільйонів гривень.

Другие новости