ПоддержатьУкраїнська

На Одещині чоловік ледь не убив рідну сестру сокирою - подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

На Одещині чоловік ледь не убив рідну сестру сокирою - подробиці

21-річний чоловік прийшов до рідної сестри. Через образу зачинив її у будинку разом із трьома дітьми та погрожував сокирою. Втихомирити місцевого вдалося лише поліцейським. 

Першими за викликом прибули працівники територіального відділу поліції. На вимогу відчинити двері та випустити жінку з дітьми озброєний сокирою та ножем  зловмисник, що закрився в будинку, став погрожувати розправою і поліцейським.

Щоб не допустити загострення ситуації та уникнути можливих людських жертв, на допомогу "заручникам" прийшли бійці батальйону поліції особливого призначення. Жінка з дітьми були визволені, а їх агресивний родич - затриманий.

Як з’ясувалося, причиною такої поведінки чоловіка стала образа на сестру, яка не пускала його переночувати  після сварки з матір'ю.

Наразі обставини події встановлюються - повідомляють у поліції Одеської області. За фактом погрози працівникам правоохоронного органу відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання фігурантові запобіжного заходу.

Другие новости