ПоддержатьУкраїнська

На Рівненщині журналісти упіймали голів облради й ОДА на корупції

StopCor
StopCor

StopCor

На Рівненщині журналісти упіймали голів облради й ОДА на корупції

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що 14 грудня рівненські журналісти піймали голів облради Миколу Драганчука та ОДА Олексія Муляренка на корупції. Момент передачі конверта та слова одного з учасників корупційної схеми, який назвав Муляренка "шефом", було зафіксовано на відео.

Про це Мосійчук написав на власній сторінці у соцмережі.

В середу, 14 грудня, глава Рівненської облради Микола Драганчук та його заступник Олександр Корнійчук, а також очільник облдержадміністрації Олексій Муляренко займалися хабарництвом безпосередньо на робочому місці. Чоловіки саме вирішували питання розподілу голосів, коли потрапили на відео місцевих репортерів, яке дещо пізніше потрапило на телебачення.

На плівці зафіксовано, як нардеп від фракції "Батьківщина" Микола Драганчук, який є главою облради, передає конверт з грошима Муляренку, який є представником "БПП". При цьому, чоловік відкрито називає останнього "шефом". Хабар відразу перемістився в кишеню очільника Рівненської ОДА.

"Зауважте, у Рівненській облраді коаліція якраз партії влади БПП і нібито опозиційної "Батьківщини". Уважно дивіться і слухайте. Там є і конверт, який перекочовує з кишені одного чиновника в кишеню іншого, і корупційні договорняки", - запевняє Мосійчук.

Він також наголосив, що вже наступного дня звернеться до НАБУ з вимогою притягнути рівненських корупціонерів до відповідальності за свої вчинки, які до того ж, підтверджені відеозаписом.

Другие новости