ПоддержатьУкраїнська

Нардеп від «Слуги народу» пообіцяв податкові канікули для підприємців та державну допомогу малозабезпечним

StopCor
StopCor

StopCor

Нардеп від «Слуги народу» пообіцяв податкові канікули для підприємців та державну допомогу малозабезпечним

Україна посилює заходи безпеки, аби вберегтися від наступу коронавірусу. Найсуворіші обмеження передбачають припинення внутрішніх пасажирських перевезень та авіарейсів. Як в умовах карантину житиме український політикум та чи дотримуються самі парламентарі усіх застережень? Дізнавалась Христина Кришиха.

https://www.facebook.com/watch/?v=1507786316057100

Біля дверей Ради чергує охоронець у захисній масці. Проте нардепів впускають під купол і без них. Прямо біля входу встановили санітайзер із антисептиком.

«Слуга народу» Сергій Гривко запевняє: під час карантину людям треба максимально подбати про себе та своїх близьких. Його колега Артем Чорноморов додає: бажано залишатися вдома і уникати великих скупчень людей.

Олександр Качура зазначає, що випадки зараження поки діагностували лише у кількох регіонах. Проте епідемія може швидко поширитись усією країною. Тож нардепи закликають максимально обмежити контакти з іншими людьми.

Утім, конкретних відповідей щодо того, як бути підприємцям, роботодавцям і працівникам, народні обранці поки не надають. Роман Лозинський стверджує, що бізнес має проявити соціальну відповідальність, і про жодні звільнення чи невиплату заробітку не може бути й мови.

 Нардеп від ''Слуги народу'' пропонує забезпечити державну допомогу певним верствам

У свою чергу, Анатолій Костюх пропонує на 2 місяці скасувати сплату ЄСВ для підприємців та надати матеріальну допомогу малозабезпеченим. Для цього, за словами депутата, в кожній області необхідно створити спеціальні штаби.

Другие новости