ПоддержатьУкраїнська

Нардепи обіцяють доповісти у парламенті про справу Павелка після карантину

StopCor
StopCor

StopCor

Нардепи обіцяють доповісти у парламенті про справу Павелка після карантину

Уже місяць українці існують у нових реаліях: держава — на карантині, а громадяни — на самоізоляції. Та поки ми всі разом боремося з епідемією, наша країна вже давно інфікована ще одним вірусом — вірусом корупції, який проник навіть у вітчизняний футбол. Коли справа про розкрадання бюджетних мільйонів на будівництві футбольних полів дійде до логічного фіналу? Ексклюзивні коментарі членів парламентської ТСК – у сюжеті Кирила Вольного.

https://www.youtube.com/watch?v=2-bnp-cA0Po

За регламентом, завершити свою роботу тимчасова слідча комісія мала б наприкінці квітня, але через карантин її діяльність можуть продовжити. Та тут головне — результат: чи назвуть ім'я винних хоча б в одній з уже 10 відкритих кримінальних справ? М'яч, як то кажуть, зараз на половині поля правоохоронців.

«Залишилося, по суті, зробити завершальний крок. У квітні ТСК мала звітувати перед Верховною Радою про результати своєї роботи, але через епідемію протягом останніх трьох тижнів засідань не було. Я думаю, що комісія відбудеться, коли спаде ця епідемія і буде скасовано карантин. І я так думаю, що навіть комісія буде просити Верховну Раду ще місяць чи півтора для завершення своєї роботи, щоб ми вже потім чітко і професійно доповіли у Верховній Раді про результати», — повідомив народний депутат Юрій Загородній.

 Верховна Рада продовжить роботу ТСК Фото: СтопКор

Депутати пообіцяли, що не допустять затягування або гальмування справ. Ми — теж, тому будемо уважно стежити за роботою як перших, так і других. Підпишіться на наш ютуб-канал та сторінки у соцмережах, аби не пропустити найцікавіше!

Другие новости