ПоддержатьУкраїнська

Народного депутата Олексія Гончаренка викрали - прокуратура

StopCor
StopCor

StopCor

Народного депутата Олексія Гончаренка викрали - прокуратура

Народний депутат України Олексій Гончаренко від Блоку Петра Порошенка був викрадений невідомими.

Про це повідомляє одне з українських інформаційних видань.

Повідомляється, що відповідну інформацію журналісти отримали від джерела у прокуратурі Одеської області. Разом з тим в прокуратурі відмовилися оприлюднити будь-які подробиці факту викрадення Гончаренка.

Крім цього слід зазначити, що інформацію про викрадення народного обранця також підтвердила прес-секретар генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган. За її словами, факт викрадення Олексія Гончаренка дійсно зафіксовано. Прес-секретар глави ГПУ також відмовилася розкривати подробиці інциденту, зазначивши, що на поточний момент в зазначеній справі залучені всі структури силовиків.

До слова, не так давно народний депутат Олексій Гончаренко опинився в епіцентрі гучного скандалу. Річ у тім, що народний обранець осквернив блок Берлінської стіни, встановлений поруч з посольством Німеччини в Києві, намалювавши на ньому графіті.

Сам Гончаренко пояснив, що його акція є своєрідним протестом проти заяви посла Німеччини Ернста Райхеля про можливість проведення виборів на окупованих територіях Донбасу до виведення звідти російських військ. Разом з тим депутат не вважає, що його дії можна прирівняти до вандалізму. Тим часом в ГПУ пообіцяли розібратися з хуліганськими діями, які скоїв народний депутат.

Другие новости