ПоддержатьУкраїнська

Обвинувачений у розкраданні бюджету нардеп Приходько приїхав до суду на авто за 200 тисяч доларів

StopCor
StopCor

StopCor

Обвинувачений у розкраданні бюджету нардеп Приходько приїхав до суду на авто за 200 тисяч доларів

Красиво жити не заборониш: на лаву підсудних нардеп Приходько прибув «з вітерцем» – на Maserati Levante вартістю 200 тисяч доларів. Чи думав ексзаступник голови НБУ, коли затівав оборудку разом зі своїми спільниками, що опиниться у суді як обвинувачений? Та звідки у парламентаря круте авто?

https://www.facebook.com/stopcor.ua/videos/vb.1602446153357239/556493658272550/?type=2&theater

Цікаво, що в офіційній декларації топпосадовця цієї автівки немає. Приходько задекларував «лише» три Mercedes-Benz, один Land Rover та одну Toyota.

На незадекларованому Maserati нардеп приїхав на засідання суду як обвинувачений. Його підозрюють у розкраданні 2 млрд грн з ПАТ «Аграрний фонд». Сам Приходько коментувати деталі процесу відмовляється.

А от судді засідання взагалі перенесли, оскільки представники Офісу Генпрокурора нібито не ознайомилися зі справою. Служителі Феміди також послались на завантаженість графіку у лютому-березні та необхідність виконання Приходьком депутатських обов'язків.

Нагадаємо, Бориса Приходька затримали у 2014 році, встановивши рекордну на той момент для України заставу у 200 млн грн, та незабаром випустили посадовця на волю.

Другие новости