ПоддержатьУкраїнська

Партія Олега Ляшка висунула його дружину кандидатом у депутати Київської облради

StopCor
StopCor

StopCor

Партія Олега Ляшка висунула його дружину кандидатом у депутати Київської облради

Дружина лідера Радикальної партії Олега Ляшка Росіта очолила партійний список політсили на виборах до Київської обласної ради.

 Фото: Facebook Олега Ляшко

Про це свідчать дані на сайті Центрвиборчкому, передає "УНІАН".

"Громадянка України, освіта вища, безпартійна, фізична особа підприємець, судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред'явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня", - йдеться у повідомленні.

Загалом партійний список "радикалів" нараховує 70 кандидатів.

Як відомо, Олег Ляшко балотується до Верховної Ради на 208-му окрузі (Чернігівська область), де 25 жовтня відбудуться проміжні вибори після смерті нардепа Валерія Давиденко, який загинув у травні.

Росіта Ляшко - не перша дружина публічного політика, яка буде змагатися за депутатське крісло на майбутніх виборах. Так, список "Слуги народу" на виборах до Київради очолила Євгенія Кулеба - дружина міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби. А "Європейську солідарність" на вибори в Києві поведе Марина Порошенко - колишня перша леді України.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський очолив список своєї політсили на майбутніх виборах до Київради.

Другие новости