ПоддержатьУкраїнська

Порошенко анонсував візит до Києва американських міністрів для підписання важливої угоди про "оборонні поставки"

StopCor
StopCor

StopCor

Порошенко анонсував візит до Києва американських міністрів для підписання важливої угоди про 'оборонні поставки'

В ході свого візиту до Вашингтона президент України Петро Порошенко за 36 годин зустрівся з "ключовими гравцями" адміністрації президента США, серед яких був і сам Дональд Трамп.

Українському лідеру вдалося досягти ряду важливих домовленостей, зокрема, і про військово-технічне співробітництво. Про це повідомляє "Діалог.UA".

Порошенко зазначив, що з Трампом у нього була "дуже довга і дуже змістовна бесіда", в ході якої американець підтвердив підтримку територіальної цілісності й незалежності України.

Американський лідер пообіцяв допомогти українцям в боротьбі з гібридною агресією Росії, зберігши антиросійські санкції та зміцнивши військово-технічне співробітництво України й США.

"Домовилися, що Україну відвідають кілька міністрів США, з якими будуть підписані дуже важливі угоди. В тому числі, які передбачають оборонне і військово-технічне співробітництво, а також оборонні закупівлі", – повідомив Порошенко.

Підбиваючи підсумки візиту, український президент відзначив, що Україну повністю підтримують не тільки Сенат і Конгрес США, а й адміністрація Трампа.

Другие новости