ПоддержатьУкраїнська

Порошенко позивається до Геращенка через звинувачення у причетності до подій під ОП

StopCor
StopCor

StopCor

Порошенко позивається до Геращенка через звинувачення у причетності до подій під ОП

Народний депутат від "Європейської солідарності" Петро Порошенко подав позов до Антона Геращенка та Міністерства внутрішніх справ з вимогою спростувати заяви про причетність до акції під Офісом президента, яка закінчилась вандалізмом, передає УП.

 Фото: Прямий

Цю інформацію озвучив нардеп Андрій Парубій у контексті стеження за депутатом Київради від "ЄС" Віктором Кононенком. У цьому нардепи звинуватили владу та пов’язали такі дії із заявами про причетність до подій під Офісом президента.

Пряма мова Парубія: "У "Європейській солідарності" вважають, що незаконне стеження може бути пов’язане з брехливими заявами про нібито причетність нашої партії та особисто Петра Порошенка до розфарбовування Офісу президента і розбиття шибок на дверях на Банкову. Петро Порошенко направив позов до МВС та особисто Антона Геращенко з вимогою визнати цю інформацію недостовірною, такою, що принижує його честь і гідність, завдає шкоди його репутації".

Що передувало: На особисту думку заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, зацікавленим у провокаціях під Офісом президента під час акції прихильників Сергія Стерненка є колишній президент та чинний нардеп Петро Порошенко. Про це він заявив в прямому ефірі Радіо Свобода.

Другие новости