ПоддержатьУкраїнська

Порошенко прокоментував свою підозру: обіцяє повернутися в Україну (відео)

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

Порошенко прокоментував свою підозру: обіцяє повернутися в Україну (відео)

Експрезидент України, голова партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко прокоментував видану йому підозру у справі про контрабанду вугілля з окупованих територій.

 Порошенко прокоментував підозру у держзраді Фото: Facebook

Порошенко пообіцяв повернутися до України у першій половині січня. Він заявив, що з ним нібито зв'язувалися  з Офісу Президента та пропонували залишитись у Європі. 

“Мені передають вітання з Офісу Президента про те, що вони з розумінням поставляться до того, якби я залишився в Європі. Я не надам їм такого подарунку та повернуся в Україну в першій половині січня. Але за своїм графіком, а не за графіком потужного сценариста відосиків пана Зеленського. Ми поговоримо, як тільки я повернуся, про державну зраду та про сприяння тероризму”, — сказав він у своєму відеозверненні.

Нагадаємо, експрезиденту України Петру Порошенку оголосили підозру у державній зраді. Про це 20 грудня повідомив колишній секретар РНБО Олександр Турчинов.

Також раніше у цій справі вручили підозру нардепу Віктору Медведчуку. Зазначається, що українська сторона на постачанні вугілля профінансувала проросійських терористів на окупованому Донбасі на 200 млн гривень.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, колишній заступник Венедіктової Віктор Трепак повідомив, що п’ятий президент України Петро Порошенко може отримати підозру у справі про постачання вугілля з тимчасово окупованих територій Донбасу.

Другие новости