ПоддержатьУкраїнська

Потерпілий в аварії за участі Андрія Шипка розповів про погрози з боку екснардепа

StopCor
StopCor

StopCor

Потерпілий в аварії за участі Андрія Шипка розповів про погрози з боку екснардепа

Шестеро людей серйозно травмовані, катер за 20 тисяч доларів – розбитий ущент, а винуватець ховається від відповідальності. Екснардеп та заступник директора Інституту раку Андрій Шипко втік із місця аварії з потерпілими у Новомосковську та тепер замітає сліди? Подробиці кривавого злочину розповів потерпілий Станіслав Муха.

https://www.youtube.com/watch?v=Cvur_iafgEU&feature=youtu.be

Спричинив аварію і втік: екснардеп-регіонал Андрій Шипко протаранив катером інше судно.

«Катер Андрія Шипка, не звертаючи, на повній швидкості врізався у наш, пробивши лівий бік. Від удару мене викинуло з човна», – згадує Станіслав.

На кадрах, що потрапили до журналістів, видно, наскільки потужним був удар: інший катер відкинуло на кілька метрів, після аварії він не підлягає ремонту.

 Катер Шипка тікає з місця аварії Фото: скріншот

Сам Андрій Шипко – заслужений лікар України. Однак він жодним чином не допоміг постраждалим. Зауважимо, у дружини потерпілого – перелом щелепи та струс мозку, а у матері – зламані ребра, забитий хребет та безліч травм.

На Шипка завели кримінальну справу, але він усіма силами намагається приховати докази і сліди свого перебування в Дніпропетровській області в день трагедії. Після розголосу родина потерпілого почала отримувати погрози.

Наразі деталі інциденту вивчає поліція, екснардепу загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Другие новости