ПоддержатьУкраїнська

Припинення війни на Донбасі не вигідне українським політикам – Мураєв

StopCor
StopCor

StopCor

Припинення війни на Донбасі не вигідне українським політикам – Мураєв

Нардеп Євген Мураєв заявив, що болюча тема війни на Донбасі є досить виграшною для українських депутатів. Особливо на передодні виборів. Тому народні обранці не зацікавлені у завершенні військових дій на сході країни.

Новину передає "Преса України".

Український депутат Євген Мураєв прийняв позицію багатьох українських експертів, які стверджують, що війна на сході України вигідна не лише агресору, а й українській стороні. В ефірі одного з телеканалів він заявив, що Київ не виконує Мінські домовленості, оскільки завершення війни не в його інтересах.

При цьому народний обранець роз'яснив, які саме домовленості не виконує Україна.

"Мінські не виконуються до сьогоднішнього дня ... Влада не запропонувала жодного закону про амністію, жодного закону про вибори (на Донбасі – ред.), ні зміни в конституцію на сьогодні. Вона не зацікавлена в припиненні цього конфлікту", – підкреслив Мураєв.

При цьому він додав, що напередодні виборів тема врегулювання ситуації на Донбасі буде активно обговорюватися. При чому скористаються болючою темою абсолютно всі партії. За словами Мураєва, позафракційні і "які називають себе опозиційними" депутати ВРУ все ж пропонують відповідні законопроекти, які спонукали б до виконання Мінських угод.

Другие новости