ПоддержатьУкраїнська

Псевдожурналісти одного з нападників на Гандзюк накинулися на громадських активістів

StopCor
StopCor

StopCor

Псевдожурналісти одного з нападників на Гандзюк накинулися на громадських активістів

Підробка документів і нахабний «віджим» майна потужної херсонської будівельної компанії: як вдалося з’ясувати журналістам, захоплення провели не без участі ексмера Херсона – Володимира Сальдо. Нині він депутат міськради та не посоромився завітати на засідання антирейдерського штабу, де розглядали справу «Херсонбуду». Чиєю підтримкою заручився пан Сальдо та хто допоміг провернути рейдерську схему? Розслідувала Альона Середа.

https://www.youtube.com/watch?v=0WWp0qhNpYE

Сам Володимир Сальдо на засіданні «прикривався» міноритаріями-пенсіонерами.

«Тут прийшло декілька представників. Це вже люди похилого віку, які також є акціонерами цього відомого підприємства. Вони трошки іншої думки, ніж генеральний директор», – заявив колишній херсонський мер.

Крім фейкових мітингарів та акціонерів, які за командою то з’являлись, то полишали залу засідань, Сальдо «скентувався» з місцевими буцімто журналістами, які більше нагадували провокаторів та дозволяли собі ображати знімальну групу «СтопКору».

«Ви смітник, я вам кажу, ви смітник, ну, продовжуйте далі... Якщо цицьок немає, люди взагалі не дивляться, їм плювати на корупцію, на рейдерство», – зухвало намагались повчати столичних колег херсонські «репортери».

 Кирил Стремоусов ''засвітився'' у стрілянині в одній з місцевих редакцій

До речі, цей так би мовити журналіст став знаменитим завдяки участі у стрілянині в одній з місцевих редакцій.

 У ''групі підтримки'' Сальдо помітили також молодика, пов'язаного з нападниками на Гандзюк

А ще один кремезний молодик з цієї гоп-компанії – керівник громадської організації, яку заснував чоловік, що зізнався у нападі на Катерину Гандзюк.

Другие новости