ПоддержатьУкраїнська

Розслідується близько 20 справ про корупцію у виконавчій владі, – антикорупційний прокурор

StopCor
StopCor

StopCor

Розслідується близько 20 справ про корупцію у виконавчій владі, – антикорупційний прокурор

Спеціалізована антикорупційна прокуратура розслідує близько 20 справ про корупцію у виконавчій гілці влади. Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в інтерв’ю Deutsche Welle.

"В даний час у нас є деякі провадження, їх близько двадцяти, пов’язані з корупцією у виконавчій гілці влади. Ми не можемо зараз заздалегідь стверджувати про наявність підстав для оголошення підозр тим чи іншим членам Кабміну. Але слідство триває, триває збір документів, збір доказів", – сказав він, відповідаючи на питання про звинувачення в корупції прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

Холодницький також повідомив, що станом на 1 березня в суд направлено три обвинувальних акти: щодо суддів, які були викриті в грудні і справу стосовно керівника однієї з державних установ, який звинувачується в розтраті коштів на суму 14 млн грн. До кінця тижня планується направити в суд ще близько п’яти справ.

Розповідаючи про хід розслідування справ проти депутатів Ігоря Кононенка, Сергія Пашинського та Миколи Мартиненка, Холодницький повідомив, що слідство у всіх цих процесах триває і поки підозр нікому не оголошено.

Другие новости