ПоддержатьУкраїнська

Розслідування у справах “смотрящего” за Києвом Дениса Комарницького блокують правоохоронці, – експерт

StopCor
StopCor

StopCor

Розслідування у справах “смотрящего” за Києвом Дениса Комарницького блокують правоохоронці, – експерт

Справу “смотрящего” за Києвом Дениса Комарницького та його подільників народного депутата Миколи Тищенко і його родича Германа Блінова заблокували правоохоронні органи. 

 Ілюстрація: Стопкор

Про це повідомляє політичний експерт Віктор Таран на своїй сторінці в Facebook, посилаючись на свої джерела у правоохоронних органах  

"Пам'ятаєте, народні депутати й ЗМІ писали про обшуки, які проводить МВС у "смотрящєго" Комарницького, його подільника нардепа Тищенка та його свояка Блінова? Це сталося якраз після того, як питання щодо Комарницького поставили на брифінгу президенту Зеленському. Потім ще з'явилася інформація, що Комарницького попередили свої люди в Офісі генпрокурора (зокрема, кивали на в. о. прокурора Києва Стояновського) і тому обшуки він зустрів у всеозброєнні та з адвокатами", - нагадав Таран. 

Він зазначив, що, незважаючи на це, на той момент слідство продовжувалося.

 Свого часу в столиці Комарницький прославився як «гречкосій» Черновецького Фото: УНІАН

"Судячи з інформації з інсайдерських джерел, це не завадило правоохоронцям продовжувати слідство у справах, в яких підозрюються Комарницький, Тищенко і Блінов. А це, нагадаю, про ймовірне розкрадання бюджетних коштів на будівництві Подільського мостового переходу, ділянки Кільцевої дороги від вулиці Богатирської до вулиці Рокосовського та інші. І це зрозуміло. Адже, з одного боку є факти, які нібито свідчать про склад злочину. А по-друге, президент доручив розслідувати, що там не так зі “смотрящим” Комарницьким", - наголосив експерт.

Проте, за його інформацією, зараз ситуація змінилася і слідство з незрозумілих причин не ведеться. 

 Фото: пресслужба Слуга народу/Facebook

"Та ось біда — то чи чарівного пенделя від президента правоохоронцям, здається, вистачило ненадовго. Не знаю, у чому причина. Можливо, фігуранти знайшли підхід до відповідальних співробітників на вертикальному рівні. Але, як повідомляють мої джерела у правоохоронних органах, розслідування злочинів Комарницького-Тищенка-Блінова наразі заблоковано. Наразі, незважаючи на зібрані докази, — слідчі дії не ведуться. Друзі-журналісти! Наступної прес-конференції запитайте у Зеленського про Комарницького ще раз, будь ласка. Здається, по-іншому справа з мертвої точки не зрушиться. А так, дивись, зрештою "зробимо їх разом", - написав політолог. 

Він нагадав, що журналісти називають мера Києва Віталія Кличка причетним до корупційних схем Комарницького, Тищенка та Блінова.

"До речі, Деніс Бігус наголошував, що до оборудок Комарницького-Тищенка-Блінова, на його переконання, був дотичний і мер Києва Кличко. Можливо, саме завдяки його зв’язкам ця історія досі не має продовження?", - резюмував Віктор Таран.

Другие новости