ПоддержатьУкраїнська

Савченко запропонувала відмовитися від окупованого Криму

StopCor
StopCor

StopCor

Савченко запропонувала відмовитися від окупованого Криму

Народний депутат Надія Савченко запропонувала тимчасово забути про окупований Крим. Вона вважає, що таке рішення допоможе звільнити мирним шляхом окуповані території Донбасу. 

Про це вона заявила в ефірі одного українського телеканалу.

Надія Савченко запропонувала тимчасово відмовитися від окупованого Криму. Вона вважає, що коли Росія не витримає санкцій, то це обернеться здачею півострова.

"Щодо того, що це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій - то це обов'язково буде здачею Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгий ящик", – розповіла депутат.

За словами Савченко, наразі півострів перетворився на Придністров'я. Тому, щоб не допустити таку ж ситуацію на сході країни, вона пропонує відмовитися від Криму. На її думку, це  в свою чергу приведе до мирного звільнення Донбасу.

"Вони повинні відмовитися від Криму. Він зараз залишається невизнаною окупованою територією. Крим - це чергове Придністров'я. І щоб не зробити Придністров'ям ще й Донбас - вони будуть робити це тим, що залишать окупованим Крим і заберуть Донбас. Іншого мирного шляху я поки що не бачу", – додала нардеп.

Нагадаємо, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що звільнення окупованих територій Донбасу від бойовиків та російських військових відбудеться вже восени 2017 року.

Другие новости