ПоддержатьУкраїнська

Сергій Володимирович змінює професію: підозрюваний у кіднепінгу ДФС-ник Пеньков намагається працевлаштуватись в СБУ

StopCor
StopCor

StopCor

Сергій Володимирович змінює професію: підозрюваний у кіднепінгу ДФС-ник Пеньков намагається працевлаштуватись в СБУ

Шокуюча новина про викрадення підприємця фіскалами на Дніпропетровщині у травні цього року сколихнула всю Україну, та навіть потрапила у фокус уваги президента. Та чи справді замість десятків років за гратами, який "світив" одному з підозрюваних в організації кіднепінгу, той може отримати підвищення до керівної посади у СБУ? Дивіться у матеріалі Артема Поліковського.

https://www.youtube.com/watch?v=bvnogK3qpaw

Враховуючи резонанс та контроль цього питання першими особами країни, відсторонення заступника голови ДФС Дніпропетровської області Сергія Пенькова було лише питання часу. А у разі доведення слідством його участі в рейдерському захопленні та викраденні людини йому загрожував не один десяток років за ґратами.

Натомість слідство, здається, наче завмерло на місці. Ба більше, сам Пеньков вирішив змінити погони і подав документи для працевлаштування в СБУ.

А ця звістка зібрала цілий натовп активістів під стінами ДБР з єдиною вимогою – об'єктивного розслідування.

Активісти під ДБР вимагали справедливого розслідування стосовно Пенькова

"Ми хочемо нагадати представникам ДБР про таку людину, як Пеньков, який виконував обов'язки першого заступника ДФС Дніпропетровської області. Він викрав людину та 21 день тримав його в заручниках, вимагаючи переписати підприємство на себе.

Ми вважаємо цю ситуацію дуже резонансною та кричущою та вимагаємо, щоб розслідування було закінчено, а Пеньков отримав те покарання, на яке він заслуговує", - наголосив правозахисник ГО "Стоп корупції" Максим Томілов.

Другие новости