ПоддержатьУкраїнська

Шкіряк розповів, як "із задоволенням давав свідчення" у ГПУ

StopCor
StopCor

StopCor

Шкіряк розповів, як 'із задоволенням давав свідчення' у ГПУ

У п'ятницю, 27 січня, радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк побував у Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури України. Його допитували в рамках справи щодо подій на Майдані Гідності.

Новину повідомляє "Преса України".

Шкіряк відзначив, що його вже в четвертий раз допитують у справі Майдану. Радник Авакова відзначив, що із задоволенням давав свідчення протягом трьох годин. Шкіряк додав, що закінчив свідчити у вищезгаданому кримінальному провадженні.

"Втім, в будь-який час готовий прийти знову, у разі виникнення такої необхідності. Безумовно, відтворювати в пам'яті деталі подій трирічної давнини дуже складно, потрібно було раніше. Зрештою, краще пізніше ніж ніколи. Тим не менш, я вдячний слідчим ГПУ за ретельний підхід до вивчення справи та з'ясування всіх обставин", - сказав Шкіряк.

Також радник глави МВС висловив сподівання, що його свідчення допоможуть наблизити ГПУ до остаточного встановлення істини в справі Євромайдану.

Раніше Шкіряк дивувався, чому його не викликають на допит до Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, в листопаді минулого року радника Міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка допитували 3,5 години у Головному слідчому управлінні ГПУ.

Другие новости