ПоддержатьУкраїнська

Скандально відомій фірмі з Дніпра довірили реконструкцію столичного НСК «Олімпійський» (подробиці)

StopCor
StopCor

StopCor

Скандально відомій фірмі з Дніпра довірили реконструкцію столичного НСК «Олімпійський» (подробиці)

2016 рік, коли В’ячеслава Мішалова призначили секретарем міської ради Дніпра, став справді зоряним для компанії «Майстер-Буд». Того року фірма Мішалова-старшого виграла 19 тендерів на майже пів мільярда гривень. У чому ж полягає секрет такого стрімкого успіху? Команда «СтопКору» вирушила до офісу компанії, щоб розпитати про це особисто в керівництва.

https://www.youtube.com/watch?v=hDSQyibNh4k

Спершу журналісти намагались відшукати «Майстер-Буд» за юридичною адресою: Курсантська, 7. Проте місцеві запевняють: тут такої компанії немає і ніколи не було.

Йдемо за іншими адресами, які є в інтернеті. Та спілкування з десятками перехожих не дало жодного результату. Офіс компанії «Майстер-Буд» немов провалився крізь землю. Телефонуємо за контактним номером – у слухавці тиша.

Бенефіціарами «Майстер-буду» через ТОВ «Юніком Капітал» є Лариса Флакс, Михайло Тульчинський і Павло Мінасов. До лютого 2018 року частка Мінасова належала Дмитру Мішалову.

 ''Майстер-Буд'' через ТОВ ''Юніком Капітал'' належить трьом особам, пов'язаним із Дмитром Мішаловим

Саме Дмитро Мішалов і є ключовою особою у цій історії. Його син В'ячеслав Мішалов з 2015 року й до сьогодні – депутат Дніпропетровської міської ради. А у 2016 році він посів крісло секретаря міськради й за дивним збігом відтоді ж фірма його батька починає свій золотий вік.

З іменем Дмитра Мішалова пов'язано як мінімум 8 підприємств: ТОВ «Юніком», ТОВ «Юніком-капітал», ТОВ «Завод Майстер-профі Україна», «Майстер-Буд», «Майстер Фінанс», ТОВ «Світязь», ЗАТ «Юніком» і ЗАТ «Світязь».

 Мішалову-старшому належить низка підприємств у Дніпрі

Деякі з них входили в групи «МАЙСТЕР» та «ПРИВАТ».

А його фірма «Завод Майстер-Профі Україна» і взагалі була одним з трьох субпідрядників реконструкції НСК «Олімпійський», хоча і не мала достатнього досвіду в проведенні подібних робіт.

Другие новости