ПоддержатьУкраїнська

Суд сьогодні продовжить обирати запобіжний захід для нардепа Мосійчука

StopCor
StopCor

StopCor

Суд сьогодні продовжить обирати запобіжний захід для нардепа Мосійчука

Печерський районний суд Києва сьогодні продовжить розгляд клопотання прокуратури про застосування запобіжного заходу для народного депутата Ігоря Мосійчука. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Засідання заплановане на 14 годину.

Варто зазначити, що розгляд іншого клопотання прокуратури про обрання міри запобіжного заходу для І.Мосійчука відбудеться 16 березня.

Як повідомлялося раніше, 17 вересня 2015 року Верховна Рада надала згоду на затримання та арешт народного депутата Ігоря Мосійчука. За відповідний проект постанови проголосували 262 народних депутати. 18 вересня Печерський райсуд Києва обрав до нардепа запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 15 листопада. Апеляційний суд залишив у силі арешт для нардепа.

За інформацією ГПУ, І.Мосійчук підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), ч. 2, 3 ст. 296 (хуліганство), ч. 1, 2 ст. 350 (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок), ч. 1 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів), ч.1, 2 ст. 377 (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного) КК України.

Другие новости