ПоддержатьУкраїнська

Турчинов зробив гучну заяву про російські війська і порушеннях мінських угод

StopCor
StopCor

StopCor

Турчинов зробив гучну заяву про російські війська і порушеннях мінських угод

Сьогодні, 25 травня, секретар РНБО Олександр Турчинов провів зустріч з українськими військовими на території ООС і висвітлив ситуацію на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба РНБО, передає "Діалог.UA".

В РНБО України прогнозують загострення ситуації на тимчасово окупованому Донбасі, покладаючи повну відповідальність за агресію на проросійських терористів. Чиновник прибув в район Горлівки, де йдуть найзапекліші бої, які припиняються лише зрідка. Він зазначив, що робота військових значно покращилася після введення ООС і всі служби діють набагато швидше, їхні дії координуються набагато чіткіше.

Турчинов повідомив, що обстріл з боку бойовиків значно почастішали. Вогонь ведеться як по позиціях ВСУ, так і по мирних населених пунктах. Він повідомив, що всі мінські договори порушуються грубим чином. За його словами, бойовики застосовують різні танки, РСЗВ і заборонену артилерію.

Секретар РНБО зауважив, що розвідка української сторони все частіше доповідає про те, що багато сили РФ підходять до кордону з Україною і незабаром варто очікувати масованої атаки з їхнього боку.

Другие новости