ПоддержатьУкраїнська

У Дніпрі навмисно затягують справу про розкрадання 1,2 мільйона на ремонті метро

StopCor
StopCor

StopCor

У Дніпрі навмисно затягують справу про розкрадання 1,2 мільйона на ремонті метро

23 грудня в Жовтневому районному суді Дніпра мало відбутись засідання у справі розкрадання державних коштів, спрямованих на ремонт обладнання метрополітену одіозною родиною експосадовця міської ради В'ячеслава Мішалова. Проте засідання так і не відбулось, тож фахівці назвали це затягуванням справи.

 Засідання тривало рівно 5 хвилин Фото: СтопКор

"Засідання" тривало рівно 5 хвилин і його перенесли на 13 січня на 9:00 через неявку захисту Мішалова. Очевидно що затягують навмисно", – прокоментував юрист ГО "Стоп корупції" Юрій Прокопчук та зазначив, що з центру надання правової допомоги обвинуваченому можна запросити безкоштовного адвоката, який буде вчасно приходити.

Зазначимо, що сьогодні мали розглядати справу щодо заволодіння коштами бюджету міста Дніпра у сумі 786 864,29 грн за роботи, які фактично не були виконані.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, директору компанії сім'ї Мішалових ТОВ "Майстер-Буд" прокуратура вкотре висунула обвинувачення у підробці технічної документації щодо виконання підрядних робіт з ремонту даху складу метрополітену та заволодіння грошовими коштами територіальної громади міста Дніпра в особливо великих розмірах у сумі понад 1,2 мільйона гривень за злочинною змовою організованої групи осіб.

 Громадськість спільно з представниками ГО ''Стоп корупції'' взяла під пильний контроль цю справу Фото: СтопКор

Громадськість спільно з представниками ГО "Стоп корупції" взяла під пильний контроль цю справу та почала стежити за ходом її розгляду.

Другие новости