ПоддержатьУкраїнська

У "Слузі народу" розповіли про кандидатів на місцевих виборах (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

У 'Слузі народу' розповіли про кандидатів на місцевих виборах (відео)

Інформація про те, що головного санітарного лікаря України Ляшка нібито висуває партія "СН" на посаду мера Києва, є "медійним вкиданням".

Про це в ефірі "ObozTV" сказав народний депутат України від партії "Слуга народу" Віталій Безгін, передає "Вголос".

"Що стосується пана Разумкова, то думаю, зараз він прекрасно функціонує на посаді голови Верховної Ради. Але якщо пан Дмитро захоче взяти участь в цих праймеріз, то він стане фаворитом не тільки праймеріз, але і взагалі мерських перегонів в столиці", – розповів він.

Безгін зазначив, що зараз рано говорити про шанси того чи іншого кандидата на пост міського голови будь-якого великого міста України, оскільки спочатку повинні відбутися праймеріз.

"Зараз своєчасно говорити про кандидатів в мери в будь-якому великому населеному пункті, зокрема, в Києві, незважаючи на те, що дійсно є прізвища, які мусуються в ЗМІ. Це не тільки пан Ляшко, а й пан Тищенко, і пан Ткаченко, і пан Дубинський. Я думаю, все має визначитися під час праймеріз. Хто з них захоче балотуватися, нехай доводить свою компетентність. Це повинно відбутися у відкритій боротьбі", – сказав депутат.

Він також додав, що праймеріз пройдуть не раніше липня. На них відбудуться презентації програм команд та дебати.

https://player.obozrevatel.com/video/files/videos/0/20/447/480p.mp4

Другие новости