ПоддержатьУкраїнська

В анексованому Криму планують повернути колгоспи

StopCor
StopCor

StopCor

В анексованому Криму планують повернути колгоспи

В анексованому Криму вирішили повернути колгоспи. Люди працюватимуть більше на фермах, із природою, – аніж інтелектуально. Це допоможе розвинути сільське господарство… Так, "влада" Криму планує викуповувати у людей земельні ділянки для держави. Про це розповів самопроголошений "голова" Криму Сергій Аксьонов. 

Новину передає "Преса України".

Так званий "очільник" півострова Крим Сергій Аксьонов виступив на засіданні російської Ради "міністрів" Криму з ініціативою повернути радянську ідею розвитку колгоспів.

"Знищення колгоспів і радгоспів за радянських часів – це негативний приклад того, як можна дуже швидко розвалити сільське господарство... Можливо, піти шляхом, коли "Корпорація розвитку" викупила б паї у людей і приватників, і повернула б їх назад у державну власність, щоб піти знову шляхом формування колективних господарств. Нічого інакше не вийде", – розповів Аксьонов для сепаратистських ЗМІ.

До слова, кримські аграрії повідомили про те, що почали вирощувати пшеницю собі у збиток. Зовсім іншу інформацію оприлюднила окупаційна влада. Так званий "міністр" сільського господарства Криму Андрій Рюмшин сказав, що в 2018 році "в Криму очікується хороший урожай цукрових буряків і зернових культур".

Другие новости