ПоддержатьУкраїнська

В Кремлі заявили, що Путін не буде обговорювати Крим з Зеленським

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

В Кремлі заявили, що Путін не буде обговорювати Крим з Зеленським

Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що питання про приналежність Криму для Кремля не існує та обговорюватися з Україною воно не буде

 Пєсков і Путін Фото: Facebook

"Ні. Для Кремля такого питання не існує", - відповів Пєсков на питання, чи готова Росія обговорювати питання Криму з Україною, передає "РИА Новости".

Проведення переговорів віч-на-віч було ініціативою Зеленського. Він хоче обговорити з президентом РФ питання деокупації Криму та врегулювання військового конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо:

  • Питання врегулювання конфлікту на Донбасі обговорювали Зеленський і Байден у Білому домі. США закликали Москву завершити війну та врегулювати конфлікт. Америка підтримує прагнення України вступити до НАТО і спрямує 60 млн доларів військової допомоги, до якої входять також протитанкові ракетні комплекси.
  • Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков відреагував на розмову Зеленського та Байдена і сказав, що Росії не подобається готовність США підтримувати євроатлантичні прагнення України.
  • Україна попросила США посприяти у розв'язанні питання стосовно звільнення 450 незаконно ув’язнених РФ українців, які перебувають зараз на окупованих територіях Донбасу, Криму та Росії.
  • Міністр оборони США Ллойд Остін закликав Кремль припинити агресію збройних формувань на Донбасі та деокупувати Кримський півострів.

Другие новости

На Волыни обнаружили двух водителей, управлявших транспортом с поддельными документами

На Волыни обнаружили двух водителей, управлявших транспортом с поддельными документами

Во время обычной проверки документов в Ковеле полицейские столкнулись с неожиданной находкой — поддельным водительским удостоверением, которое стало первым из двух случаев этого дня на Волыни