ПоддержатьУкраїнська

В зоні АТО Савченко закликала українських військових покинути відвойовані позиції

StopCor
StopCor

StopCor

В зоні АТО Савченко закликала українських військових покинути відвойовані позиції

Савченко навідалася до окупованого Донбасу, де закликала бійців АТО піти з позицій і відправитися в Київ скидати владу.

Про візит "героїні" в Донецьк в район аеропорту повідомила нардеп від БПП Тетяна Ричкова. Зокрема, сьогодні, 24 лютого, Ричкова заявила, що Савченко підбиває бійців ВСУ виїхати із зони АТО для того, щоб "скинути в Києві злочинну владу", передає "Діалог. UA".

Під час свого виступу в ВР Ричкова розповіла, що вона говорить від імені бійців високомобільних десантних військ ЗСУ, які й повідомили їй про візит до них на поточному тижні Савченко. "Вона була в районі аеропорту і зустрічалася з бійцями 79-ї й 80-ї ОДМБ, закликаючи їх покинути позиції та відправитися на повалення" злочинної влади ", – заявила Ричкова, відразу додавши, що ці слова можуть підтвердити багато військових.

Після цього Ричкова взяла слово ще раз і нагадала, що Савченко варто не забувати про статтю 109 КК України. "Єдине, про що шкодують бійці, які спілкувалися з Савченко, так це про те, що не змогли зробити відео з нардепом", – додала Тетяна Ричкова. Раніше стало відомо про таємний візит Савченко в Москву, де вона разом зі своєю сестрою побувала на секретних переговорах. Також в Мережі недавно з'явилися записи з робочого щоденника одіозної "народної героїні".

Другие новости