ПоддержатьУкраїнська

"Військовим потрібно побудувати санвузли, щоб донесли туди свої честь та гідність" – шокуючий виступ депутата від "Опоблоку" Орлова

StopCor
StopCor

StopCor

'Військовим потрібно побудувати санвузли, щоб донесли туди свої честь та гідність' – шокуючий виступ депутата від 'Опоблоку' Орлова

19 вересня під час сесії Одеської міської ради депутат від політичної партії "Опозиційний блок" Олександр Орлов привселюдно висловив неповагу до українських військових та працівників СБУ.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник очільника Одеського ГУ Нацполіції Руслан Форостяк.

"Напевно, відчуваючи якусь впевненість у безкарності, прямо в сесійній залі під час чергової сесії, Орлов дозволив собі зухвало образити наших військових, підрозділи СБУ та правоохоронців" – зазначив Форостяк.

За словами радника, Орлов заявив наступне:

"Їм (військовим), можливо, і треба допомогти, побудувати, наприклад, санвузли, щоб могли до них донести свою честь та гідність в місцях проходження служби".

 Фото: Facebook Руслана Форостяка

А СБУ він порадив свої потреби задовольнити за рахунок конфіскованих у зловмисників (серед яких все ще зустрічаються або заслані, або ідейні прихильники "руського міра") речей та спорядження.

''Військовим потрібно побудувати санвузли, щоб донесли туди свої честь та гідність'' – шокуючий виступ депутата від ''Опоблоку'' Орлова

Все це відбувалось за підтримки й хихотіння однопартійців депутата, які сиділи поруч.

Нагадаємо, два роки тому Орлову було оголошено про підозру в причетності до організації побиття людей біля ОДА 19 лютого 2014 року. Тоді Одеський суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але депутат вийшов під заставу у 8 млн гривень.

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"