ПоддержатьУкраїнська

Волонтер прокоментував заяву Білецького про "кришування" сепаратистів керівництвом Нацгвардії

StopCor
StopCor

StopCor

Волонтер прокоментував заяву Білецького про 'кришування' сепаратистів керівництвом Нацгвардії

Волонтер Юрій Касьянов на своїй сторінці у соціальних мережах прокоментував заяву нардепа Андрія Білецького, яка "порочить честь та гідність" керівництва Нацгвардії. На його думку, в нашій країні крадуть все і всюди.

Новину передає "Преса України".

У повідомленні Касьянов зазначив, що народний депутат Андрій Білецький звинуватив керівництво Національної гвардії України у хабарництві та "кришуванні" сепаратистів. Керівництво НГУ обурилось з цього приводу, тому подало прохання у прокуратуру, щоб органи перевірили слова депутата. Такі висловлювання, направлені у бік керівництва НГУ, "порочать честь і гідність".

Волонтер вважає, що ображене керівництво могло би звернутись й до Верховного суду України та в Комітет із захисту прав дітей. А Білецький міг звинуватити у хабарництві та сприянні сепаратистській діяльності Міністерство оборони, СБУ тв. Службу зовнішньої розвідки, і наостанок – Адміністрацію президента країни.

"Сенсації немає. У нас крадуть все і всюди – у дітей шкільні сніданки, ліки у хворих, канцприладдя на роботі, вінки на кладовищі ... І сепаратистів у нас в надлишку в усіх ешелонах влади, інакше б війна давно закінчилася, або навіть б не почалася", – підкреслив коротко про наболіле волонтер.

Він зазначив, що і Білецький, і керівництво Нацгвардії усе це прекрасно знають.

"Але політика в тому-то й полягає – в умінні говорити правду в потрібний час".

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность ухилянтам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность ухилянтам

Эти врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе