ПоддержатьУкраїнська

"Я не виключаю точкових змін у Кабінеті міністрів", – Гетманцев

StopCor
StopCor

StopCor

'Я не виключаю точкових змін у Кабінеті міністрів', – Гетманцев

У "Слузі народу" не виключають точкових змін у Кабміні. Йдеться не про повну заміну уряду, а тільки деяких його міністрів. Про це телеканалу "112 Україна" повідомив нардеп від фракції Данило Гетманцев.

 Фото: УП

"Щодо міністрів фінансового блоку, на жаль, вони самі провокують і створюють підстави для таких розмов, бо дуже велика кількість помилок, відсутність стратегічного бачення розвитку цих секторів, які є надважливими й у нашій державі, і взагалі у будь-якій державі, особливо у кризовий період, створюють передумови для того, аби ми задавалися питаннями, чи дійсно ці міністри відповідають займаним посадам. На жаль, на ці питання велика кількість депутатів приходить до сумних відповідей. З огляду на зазначене, я не виключаю точкових змін у Кабінеті міністрів", - сказав Гетманцев.

Нардеп зазначив, що йдеться не про повну заміну складу Кабміну, тому що серед них є професіонали, які дають нормальні результати роботи, якими задоволені і влада, і люди. Деякі персони, члени Кабінету міністрів, щодо них можна подискутувати.

"Ми подивимося на результати виконання державного бюджету поточного року, бо також є певні питання. Подивимося на пропозиції, які Міністерство повинно подати щодо податкової політики, подивимося на стан митниці, що також нас не задовольняє. Щодо економічного блоку, йдеться про програму економічного розвитку нашої держави та підтримку промисловості, яку ми, на жаль, на сьогодні не бачимо", - додав Гетманцев.

Нагадаємо, що у Верховній Раді зареєстрували проект постанови про звільнення Ігоря Петрашка з посади міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, очільник ДСА Холоднюк подав у відставку.

Другие новости