ПоддержатьУкраїнська

"Я жодній людині не дозволю, щоб мене робили дебілом": Данілов і Ляшко поскандалили в прямому ефірі

StopCor
StopCor

StopCor

'Я жодній людині не дозволю, щоб мене робили дебілом': Данілов і Ляшко поскандалили в прямому ефірі

В ефірі ток-шоу Свобода слова Савіка Шустера сталась словесна перепалка між секретарем РНБО Олексієм Даніловим і лідером Радикальної партії Олегом Ляшком. Ляшко розкритикував заяву Данілова про те, що Німеччина і Франція несуть відповідальність за окупацію Криму, передає "НВ".

 Фото: скріншот

"...Ви вважаєте, що ми не отримали членство в НАТО, - це винні Німеччина і Франція, а не ми з нашою корупцією в оборонці, у владі і з відсутністю свободи слова і прав людини?.. Такі звинувачення призводять до одного - до втрати партнерів... Ви й так всіх по периметру перетворили на ворогів. Молдова - ворог, Польща - ворог, Угорщина - ворог, Білорусь - ворог", - заявив колишній народний депутат.

В кінці виступу Ляшко заявив, що «українці гинуть на фронті через ваші дебільні заяви».

"Ще раз ви мені зробите таке зауваження - ми з вами вийдемо за ефір. Я жодній людині не дозволю, щоб мене робили дебілом... про дебільні заяви. Будете там у себе в Верховній Раді репетувати, сіно їсти або що ви там робили", - відреагував Данілов.

https://youtu.be/KKluPT7FxYQ

Олексій Данілов раніше заявив, що Німеччина і Франція мають нести відповідальність за окупацію Криму, оскільки в 2008 році вони не надали Україні статус ПДЧ в НАТО.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, Порошенко прийшов на допит в СБУ.

Другие новости