ПоддержатьУкраїнська

«Я знав усіх міністрів АПК», – засновник «Українського клубу аграрного бізнесу» Алекс Ліссітса

StopCor
StopCor

StopCor

«Я знав усіх міністрів АПК», – засновник «Українського клубу аграрного бізнесу» Алекс Ліссітса

Кадрові рішення про призначення у ключових підприємствах у структурі АПК ухвалювалися на найвищому рівні першими особами держави. Про це в ексклюзивному інтерв’ю «СтопКору» розповів засновник «Українського клубу аграрного бізнесу» Алекс Ліссітса.

 Алекса Ліссітсу називають тіньовим міністром АПК Фото: «СтопКор»

ЗМІ називають його неофіційним куратором усіх кадрових призначень у системі АПК. Ліссітсу титулують «сірим кардиналом» та «тіньовим міністром» агросектору.

«Я знав усіх міністрів і з усіма міністрами АПК у мене були хороші стосунки. Тоді вже можна сказати, що я «сірий кардинал» з 2006 року і керую всіма міністерствами», – зазначив Ліссітса.

За його словами, колишній міністр Мінекономрозвитку Милованов з ним не радився і в цілому не піддається маніпуляціям. Ключові рішення про кандидатів приймали перші особи держави.

«Просунути», «засунути» когось було неможливо», – додав засновник «Українського клубу аграрного бізнесу» Алекс Ліссітса.,

Зазначимо, що ми вже писалиписали про те, що аграрний сектор понад пів року лихоманить від «кадрового перезавантаження». Не допомогла й зміна очільника Мінекономрозвитку: державні підприємства так само не мають легітимних керівників і не можуть ефективно працювати, а на міністерському рівні лобіюються інтереси великих приватних структур.

Другие новости