ПоддержатьУкраїнська

Яким буде новий брендинг Верховної Ради України? У парламенті проводять опитування

StopCor
StopCor

StopCor

Яким буде новий брендинг Верховної Ради України? У парламенті проводять опитування

У Верховної Ради з’явиться своя брендингова стратегія. Вона передбачатиме, зокрема, створення ідеологічної складової, єдиного візуального стилю, а також правил використання візуальних елементів бренду. Вони мають стати обов‘язковими для використання на всіх комунікаційних каналах ВРУ (сайту, соцмереж, телеканалу «Рада», газети «Голос України»), бланках і візитівках,  вказівниках усередині будівлі Верховної Ради України. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив експерт офісу парламентської реформи Олександр Стасюк.

 Експерт офісу парламентської реформи Олександр Стасюк. Фото: fb.

«Український парламент — яким буде його брендинг?

7 запитань — 5 хв вашого часу, але справа того варта. Адже мова про творення ідеологічної складової брендингу Верховної Ради України.

Ми вже провели опитування працівників Апарату Ради, депутатів, ЗМІ. На черзі — опитування громадськості, тому ділюся і з вами посиланням: https://bit.ly/30CaQm5», — написав Олександр Стасюк.

Розпорядження про розробку брендингової стратегії було підписано головою ВР Разумковим 10 червня цього року. Над втіленням ініціативи працює команда професіоналів, які використовують досвід інших парламентів, зокрема, парламенту ЄС, Німеччини, Естонії, Данії. І закликають долучитись до цього процесу усіх небайдужих. Для цього пропонують відповісти на 7 запитань. Серед них: які асоціації виникають із Верховною Радою зараз, які якості мають бути у народних депутатів, який він — продукт роботи ідеального парламенту. Усі запитання — за посиланням.

Другие новости